Underground Gainz, azaz a testépítés árnyoldala, tabuk nélkül!
2015. március 09. írta: UGandalf

Underground Gainz, azaz a testépítés árnyoldala, tabuk nélkül!

Ez az a hely, ahol valódi, SZEMÉLYES tapasztalatokat, élményeket, észrevételeket olvashatsz SZTEROIDOKRÓL, táplálékkiegészítőkről olyan emberektől, akik próbálják felnyitni a naív testépítő-közösség szemét, hogy semmi nem az ebben a sportban, aminek látszik. Itt azt is megkérdezheted, amit még a háziorvosodtól sem mernél. Olyan dolgokat fogsz olvasni, látni, amitől meginog a "kitartással bármit elérhetsz naturálon"-ba vetett bizalmad! 

Köszöntünk Téged, reméljük, hogy értékes tanácsokkal tudunk ellátni, és bár nem vagyunk befektetési tanácsadók, a pénzed is jobb helyre kerül, mint a Téged kizsákmányoló cégek zsebébe...

A bejegyzések nem egy embertől származnak majd, és egymással nem feltétlenül állnak szoros kapcsolatban. Próbálunk minden testépítéssel kapcsolatos aktuális témát kivesézni, szépítés, ferdítés nélkül. 

Ez bizony egy kőkemény lelkületű blog, gyenge idegrendszerű olvasóink hagyják el az oldalt. Vagy menjenek el futni.

 

"Pain, but UGainz!"

A bejegyzés trackback címe:

https://ugainz.blog.hu/api/trackback/id/tr137254183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ectr 2015.03.21. 19:56:25

Remek cikk, gyertek hozzánk blogolni! :)
süti beállítások módosítása