Akik nem gondolták végig
2015. március 13. írta: ugainz

Akik nem gondolták végig

Csak ésszel..

Szerintem egy értelmes ember hosszasan tájékozódik, mielőtt bármilyen komolyabb kaliberű döntést meghozna, laptop vásárlás előtt is hetekig böngészem a netet, hogy mi a legjobb ár/érték arányban, böngészem a fórumokat, hogy mely modellekről legpozitívabbak a visszajelzések. Ha pedig olyan dologban akarunk döntést, ahol az egészségünk a tét, akkor  még inkább informálódni, és tájékozódni kellene, főleg hogy a doppingolás egy szörnyen bonyolult és összetett terület, amit nem lehet pár hét, vagy pár hónap olvasással körbejárni.

 Azonban nemhogy nem rendelkeznek elégséges tudással, de semmilyen tudással nem rendelkeznek, tehát nincsenek tisztában olyan alapvető dolgokkal, hogy mit jelentenek a különböző észterek, mi az a Hipotalamusz, mi a különbség a tesztoszteron, és ösztrogén között, a progreszteronra pedig azt hiszik, hogy valami számítógépes fogalom. Ők azok, akik hogy finoman fogalmazzak, emberesen kib@sznak magukkal. Néhány konkrét esetet írok most le -elrettentő példának- nem olyat amit a szomszédom fodrásza mesélt, hanem aminek tanúja voltam, mert a közeli ismerőseimmel –nem barátaimmal- történt.

Az egyik említésre méltó sztori egy 19éves sráccal történt, legyen a neve Peti. 2 éve edzett, de türelmetlen volt, ezért elhatározta, hogy belevág egy kúrába. Az alapok nagyjából megvoltak, kajára többé-kevésbé figyelt, vagyis eléggé elszánt volt, viszont a tudása sajnos igen csekély volt. A teremben az egyik kancigány tanácsára Decát és Boldenont tolt, mindkettőből 500mg-ot/hét. Gondolhatjátok mi lett a vége, pár hét elteltével sikeresen nullázta a libidóját. Amikor tartósan fél hatott mutatott a fütykös, akkor kétségbe esett a srác,  9. hét után elkezdte a PCT-t, 3x5000iu HCG (ami régen nagy divat volt sajnos, de nagyon rossz ötlet… erről később írok) és Zita, illetve Clomid ment. Sajnos a PCT se volt zökkenőmentes, ugyanis a Clomid mellékhatásai elég erősen jelentkeztek, olyan szintű látászavar jött elő , hogy Peti elmondása alapján néha az autóvezetés is nehézkes volt. Tehát ezt követően leállt a Clomiddal is. Sokan azt gondolhatják, hogy ezek után Peti messziről elkerülte a doppingszereket, azonban ez nem teljesen igaz, épp most tapossa a 2. kúrájának a végét, Propi-Wini-NPP megy jelenleg, amivel teljesen mértékben elégedett, ami nem meglepő, hisz ezt a kúrát már egy hozzáértő segítségével rakta össze.

A másik sztori kicsit extrémebb, és az emberi butaság határtalanságáról tanúskodik… Egy ismerősöm, legyen a neve Alex, sosem járt még terem közelébe , de kitalálta, hogy fél év alatt „kib@ssza magát”. Mivel anyagilag elég jól szituált, ezért nem sajnálta a pénzt, és egy masszív stack-et állított össze az eladó örömére. Mielőtt lement volna életében először a terembe, elkezdte a kúrát, amely 400mg Propit,  180mg Winstrolt, 270mg Tren acet, és 350mg NPP-t tartalmazott. Mondanom se kell, hogy teljesen fogalmatlan volt a srác, étrend 0, agy-izom kapcsolat 0… A meghökkentő rész azonban csak most következik. A kúrát december elején kezdte el, és az ünnepek alatt kihagyott 2hetet az edzéssel, és a szúrásokkal is. Január elején ezt gyorsan be akarta pótolni, és egy napon beadta az összes kimaradt injekciót egyszerre. Aki nem tudná, annak leírom, hogy a Trenbolon egy nagyon veszélyes anyag, vesét nagyon erősen megterheli, ezért ajánlatos extra sok folyadékot bevinni a használata alatt. Egy héttel később Alex erősen fájlalta a veséjét, és mint később kiderült, erősen károsodott a veséje, 3napig tartották bent a kórházban. Emellett egy kisebb gynot is sikerült összehoznia, hisz antiösztrogénekről soha nem hallott.

Ezzel a két történettel csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy hihetetlenül sok buta ember van, akik egyáltalán nincsenek tisztában a tetteik következményeivel. A doppingszerek komoly gyógyszerek, ez bizony nem omega3, amit marékszámra lehet zabálni. Kúra előtt, alatt, és után nem árt mimimum egy teljes vérkép, hogy nyomon tudjuk követni a testünkben lezajló folyamatokat, és időben tudjunk reagálni egy felmerülő probléma esetében.

 Minden szervezet máshogy tolerálja a gyógyszereket, lehet, hogy valakinek meg se kottyan 1g tesztó, más pedig ránéz egy ampullára, és kijönnek a pattanások, meg egy dió nagyságú gyno is. Szóval tájékozódjatok mielőtt bármi butaságot csináltok, hisz az egészségnél nagyobb érték nincs, de erre mindig csak utólag jön rá az ember, amikor beüt a baj…   

A bejegyzés trackback címe:

https://ugainz.blog.hu/api/trackback/id/tr567265377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása